Tattoos

Praktische Informatie

Wil je mij graag contacteren voor een tattoo? stuur gerust een berichtje met wat je graag zou hebben qua design, op welke plaats je de tattoo graag zou hebben en hoe je het zelf voor ogen ziet.
Ik geef je wel graag mee dat ik enkel realistische tattoos plaats, dus dat het eruit ziet zoals op een foto. Er worden dus geen tekeningen gemaakt!
Op de dag van de afspraak voor het plaatsen van je tattoo maken we je design. ik bepaal dan de beste compositie, afhankelijk van de plaats op je lichaam en spieren, de richting van het lichaamsdeel waarop je tattoo plaatst en de contrasten van het design. Het is de bedoeling dat elke tattoo goed past en dat maakt het ook uniek!
Je kan mij bereiken via de meegedeelde contactgegevens onderaan deze pagina.
Tattoo (5)

Ik werk met dagsessies, dit om helemaal rustig te kunnen werken, zonder tijdsdruk of bezoek van andere klanten.

Alles is op afspraak, zo ook besprekingen, dit om de rust en privacy van andere klanten te garanderen.

Prijzen hangen af van tattoo tot tattoo en worden enkel in de shop gegeven.

Ik verkies bij voorkeur projecten waarbij ik carte blanche krijg. Uiteraard rekening houdend met jullie wensen als klant en dit om het beste resultaat te garanderen.

Momenteel bedraagt de wachttijd ongeveer 2 jaar. Momenteel is er een afspraken stop en worden er geen afspraken meer aanvaard. Van zodra er weer afspraken vrijkomen verschijnt dit op de site en sociale media.

Vanaf 2022 worden enkel afspraken voor een dagsessie vastgezet in de agenda na het betalen van een voorschot van 250 euro. De afspraak wordt pas vast gezet na duidelijke bespreking in de shop.

Bij het afzeggen of verplaatsen moet Djoels minstens 3 werkdagen vooraf TELEFONISCH verwittigd worden. Anders wordt het voorschot ingehouden en wordt er een nieuw voorschot gevraagd als er nog afspraken nodig zijn.

Recentste Werk

Werkuren

Enkel op afspraak!

Maak Een Afspraak

+32493182056

djoelsgraffiti@gmail.com

Adres

Paardestraat 6/1
8740 Pittem
Belgiƫ