Schilderijen

Praktische Informatie

Om een schilderij te laten maken stuur je best zo veel mogelijk afbeeldingen door. Zo kan ik een selectie maken van de afbeeldingen waar de beste connectie mee is. Het is belangrijk dat de afbeeldingen van goeie kwaliteit zijn en in close-up, bij voorkeur genomen door een fotograaf.
Heel belangrijk is dat je vooraf ook goed nadenkt over de grootte van het canvas. De schilderijen worden gemaakt op een kwalitatief linnen canvas met een hele fijne structuur om zo gedetailleerd mogelijk te werken. Het doek wordt vooraf 4 à 5 keer behandeld met gesso om de levensduur te verlengen.
Meestal wordt er gescchilderd met aqrielverf in combinatie met olieverf. Er is ook een mogelijkheid om dit alles te combineren met graffiti om er een wat abstracte kant aan te geven.
De wachttijd voor schilderijen bedraagt momenteel 4 maand. Dit omdat er heel secuur te werk wordt gegaan en olieverf een langere droogtijd vraagt.
Bij elk schilderij wordt er een origineel certificaat gegeven, origineel gehandtekend door Djoels zelf. Dit bewijst de echtheid van het werk.
Prijzen zijn afhankelijk van grootte, techniek, detail in foto en verwachte details van de klant. Mocht je vragen hebben, aarzel niet om een mailtje te sturen!

Recentste Werk

Werkuren

Enkel op afspraak!

Maak Een Afspraak

+32493182056

djoelsgraffiti@gmail.com

Adres

Paardestraat 6/1
8740 Pittem
België