Graffiti

Praktische Informatie

Als u geïnteresseerd bent om een leuke muur in uw huis, zaak of stad te laten maken, stuur dan gerust een bericht naar djoelsgraffiti@gmail.com. Met een foto van de muur, de exacte afmetingen, en waar de muur gelegen is.
Bij voorkeur verkies ik projecten waarbij ik grotendeels carte blanche krijg. Hou er wel rekening mee dat ik enkel portretten doe van mensen, dieren en landschappen. in alle werken wordt rekening gehouden met een goed evenwicht tussen compositie en kleuren.

Alle graffitiwerken kunnen gevolgd worden op de Instagram pagina ”djoels_graffiti_paint’ en ook op de Facebook fanpagina ‘Djoels_INK’. Vaak kan je ook work in progress volgen via beide pagina’s.

Opmerking: Indien ik als artiest, op de afgesproken dag, mijn werk niet kan uitvoeren door een fout van de klant wordt een forfaitaire dagprijs van €600 excl btw aangerekend. Alsook de kilometer vergoeding van €0,20/km (vb: muur niet geprimerd- indien afgesproken , muur niet bereikbaar , … ect ) wees duidelijk en helder in uw opdrachten voor een goeie samenwerking.


Workshops kunnen helaas niet gevolgd worden.

De prijzen hangen af van project tot project en worden bepaald na bespreking.

De wachttijd voor een graffitimuur is 1 à 2 maanden, afhankelijk van de grootte van de muur.

Recentste Werk

Werkuren

Enkel op afspraak!

Maak Een Afspraak

+32493182056

djoelsgraffiti@gmail.com

Adres

Paardestraat 6/1
8740 Pittem
België